Sailmakers

Award-winning centre refurbishment and entrances
+

Project summary

  • Client: LaSalle Investment Management
  • Location: Ipswich
  • Sector: Retail
  • Size: 22,067 sqft
  • Value: £3.4 million
  • Status: Completed

Awards

  • Revo Gold AwardBest Refurbishment | Winner | 2016

Story

Having worked on the centre some 20 years ago we were recommissioned by the new owners to undertake a refresh and came up with an ambitious concept for the centre – redesigning the entrances and completely remodelling the appearance of both facades. The central ‘mall’ area was opened up by relocating the lift, which, together with new signage, makes the centre brighter, more legible and easier for shoppers to orientate themselves.

We were delighted to win a Revo Gold Award for Best Refurbishment in December 2016.